Antena Meniu Search
x

Ninsorile au pus stăpânire pe Maramureş

Gerul a fost mai blând azi noapte. Minimele n-au coborât sub minus zece grade! Dar frigul nu e singura armă a iernii. În Maramureş de exemplu a nins ca-n poveşti aseară

Vezi și

Gerul a fost mai blând azi noapte. Minimele n-au coborât sub minus zece grade! Dar frigul nu e singura armă a iernii. În maramureş de exemplu a nins ca-n poveşti aseară

Da, ca-n poveştile de groază, dacă ar fi să-i întrebăm pe şoferii nevoiţi să tragă pe dreapta şi să aştepte utilajele de deszăpezire.

Furie şi revoltă! Asta au simţit şoferii care au ajuns prizonierii iernii, pe şoselele din Maramureş. Şoferii ar fi vrut să vadă mai multe utilaje de deszăpezire pe şosele. N-ar fi rămas blocaţi, spun ei, dacă drumarii ar fi fost pregătiţi.

Pe drumurile acoperite cu zăpadă şi ambulanţele au înaintat cu greu.

În urma celor două autospeciale aflate în misiune au apărut şi utilajele de deszăpezire. Iar şoferii care aşteaptau pe dreapta au putut pleca în sfârşit din loc. Ei au fost mai norocoşi. Alţii au rămas în continuare blocaţi.

Din cauza vremii, la câţiva kilometri de Dej, un şofer a derapat cu maşina şi a sărit de pe un pod într-un şanţ adânc de doi metri. Din fericire, a scăpat teafăr.

Astăzi şi mâine, în Maramureş, meteorologii au anunţat că ninsorile se vor transforma în ploaie şi vor fi condiţii de polei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ninsorile au pus stăpânire pe Maramureş