Antena Meniu Search
x

Sute de mii de români au petrecut noaptea dintre ani pe străzi şi în pieţe

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! A fost o noapte de pomină, în care pe străzile oraşelor s-au încins uriaşe petreceri.

Vezi și

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! A fost o noapte de pomină, în care pe străzile oraşelor s-au încins uriaşe petreceri, pentru sutele de mii de oameni care au făcut Revelionul în aer liber. A fost o noapte albă, dar nimeni nu s-a simţit obosit. Petrecăreţii au cântat, au dansat, iar câteva zeci dintre ei au ales să-şi unească destinele chiar la cumpăna dintre ani.

Sute de mii de glasuri s-au unit într-o singură voce pentru a întâmpina noul an. Străzile şi pieţele oraşelor s-au transformat în uriaşe petreceri în aer liber. Zeci de artişti, din ţară şi din străinatate, au încins atmosfera.

A fost Revelionul celor care nu au nevoie de mult pentru a trăi la intensitate maximă noaptea dintre ani. 

A fost revelionul visătorilor şi al optimiştilor incurabili. Al oamenilor care, indiferent de situaţie, reuşesc să vadă binele din orice şi să spere la un an nou mai bun.

A fost Revelionul celor care ştiu să iubească. Şi nu în cele din urmă, a fost Revelionul celor care nu se tem să intre în 2018 în paşi de vals.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Sute de mii de români au petrecut noaptea dintre ani pe străzi şi în pieţe