Antena Meniu Search
x

Noapte plină de violenţă în centrul Ploieştiului! Fanii Petrolului s-au bătut cu jandarmii

Au mers să vadă un derby şi s-au trezit în mijlocul unui război! Peste o mie de suporteri ai Petrolului Ploieşti au căzut victime unei răfuieli violente, pe drumul către stadionul din Ghencea. O parte dintre ei s-au luat la bătaie cu jandarmii la marginea capitalei şi doar o ploaie de grenade cu gaze lacrimogene a calmat spiritele.

Vezi și

Din cei 1300 de suporteri, niciunul n-a apucat să ajungă la meciul dintre Steaua şi Petrolul. Scandalul a pornit când o parte din fani i-au provocat pe jandarmii bucureşteni, care însoţeau coloana de autocare.

Suporterii prahoveni au acuzat că jandarmii au tras în ei cu gloanţe de cauciuc! Forţele de ordine au decis, pentru a evita conflicte în stadion, să-i escorteze înapoi la Ploieşti pe cei 1.300 de fani. 

Violenţele au început la scurt timp după ce autocarele cu suporteri au ajuns înapoi, în Ploieşti. Practic, forţele de ordine şi o parte din galeria Petrolului au continuat un conflict care izbucnise la intrarea în Capitală, înaintea derby-ului cu Steaua.

Scuturile n-au fost suficiente ca să apere zidul uman de furia suporterilor. Pietrele au îngenuncheat câţiva jandarmi, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacurile s-au oprit după câteva zeci de minute.

Pe teren, meciul s-a terminat egal: Steaua - Petrolul, 1-1, prin golurile marcate de Prepeliţă, respectiv Benga. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noapte plină de violenţă în centrul Ploieştiului! Fanii Petrolului s-au bătut cu jandarmii