Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi acuzaţii la grădiniţa groazei din Constanţa

Copiii de la grădiniţa din Constanţa care erau bătuţi, umiliţi, trataţi cu vin înainte de somn şi cafea ca să se trezească, au fost duşi la psiholog.

de Redactia Observator

la 19.06.2014 , 08:49

Copiii de la grădiniţa din Constanţa care erau bătuţi, umiliţi, trataţi cu vin înainte de somn şi cafea ca să se trezească, au fost duşi la psiholog. 

Nu ca să uite umilinţele la care au fost supuşi de educatoare, ci doar să-şi şteargă din suflet orice urmă de vinovăţie. Ca să nu mai cadă şi alte familii în plasa grădiniţelor-fantomă, părinţii le cer deputaţilor să schimbe legea privind acreditarea unor astfel de spaţii

Legea pumnului se aplica chiar în locul în care cei mici trebuiau protejaţi şi educaţi. Acum tratamentul special aplicat de educatoare a ajuns la tribunal, iar rândurile cu părinţi revoltaţi se îngroaşă pe zi ce trece.

Vezi și

Un grup de părinţi le cere deputaţilor de Constanţa schimbarea unui articol din legea educaţiei, astfel încât drama prin care au trecut pruncii lor să nu se mai repete.

Surse din cadrul anchetei susţin că soţul uneia dintre educatoarele cercetate, preot şi director la seminarul teologic din Constanţa ar fi şi el implicat în activitatea centrulu

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Noi acuzaţii la grădiniţa groazei din Constanţa