Antena Meniu Search
x

Video "Nu avem voie să vorbim". Întârzieri de 7 ore la trenurile spre Timişoara. Călătorii au dormit în gări şi vagoane, angajaţii ridică din umeri

Patru trenuri de călători au fost blocate noaptea trecută, între gările Drobeta-Turnu Severin și Orșova, din cauza unei pene de curent. 800 de călători au fost nevoiţi să aştepte ore în şir, în gări, fără ca nimeni să le dea vreo explicaţie sau să le spună dacă vor mai pleca şi mai ales când. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.07.2022, 13:42

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numărul minutelor de întârziere continuă să crească. Trenul care circulă pe ruta Constanţa-Timişoara are o întârziere de 437 de minute.

O astfel de întârziere înregistrează şi trenul dinspre Mangalia, dar şi trenul care vine de la Bucureşti şi merge mai departe spre Budapesta. 

Sunt oameni care stau de aproape 8 ore în tren. Spre exemplu, garnitura care a plecat de la Mangalia ieri la ora 18 va ajunge la Timişoara abia după ora 15:30.

Două garnituri au aşteptat toată noaptea în gara din Drobeta Turnu-Severin şi încă una la Orşova, totul după ce traficul feroviar în judeţul Caraş-Severin a fost paralizat din cauza faptului că un tren de marfă a rupt linia de înaltă tensiune şi s-a oprit în câmp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » "Nu avem voie să vorbim". Întârzieri de 7 ore la trenurile spre Timişoara. Călătorii au dormit în gări şi vagoane, angajaţii ridică din umeri