NU vei mai CUMPĂRA CHICKEN FINGERS!
Dacă citeşti cele ce urmează, atunci cu siguranţă nu vei mai consuma puiul crocant de la restaurantele de tip fast-food. Motivul?
Dacă citeşti cele ce urmează, atunci cu siguranţă nu vei mai consuma puiul crocant de la restaurantele de tip fast-food. Motivul?
Le poţi face chiar tu, acasă, folosind ingrediente cât se poate de proaspete şi ulei sănătos, în care nu s-a mai prăjit de câteva zeci de ori înainte. Un truc bun pentru a obţine chicken fingers mai gustoase este să foloseşti ulei de palmier.
Unul dintre secrete este marinatul. Lasă peste noapte carnea la marinat. Carnea va fi astfel suculentă şi plină de arome. Pentru a le face crocante, foloseşte fulgi de porumb sau chiar pâine uscată pe care o fărâmiţezi.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰