Antena Meniu Search
x

Nuntă împrăștiată cu mascații de frica coronavirusului, la Merișani, în Argeș. Mireasa și invitații, trimiși acasă

Nuntă împrăștiată cu mascații în Argeș. 200 de oameni au fost luați pe sus după ce s-au adunat să facă obiceiul miresei în comuna Merișani. Jandarmii au fost alertați de către oamenii din jur. Localnicii sunt speriați pentru că spun că printre ei ar fi și persoane venite din străinătate. Autoritățile spun că niciunul dintre participanți nu era luat în evidență. 

de Redactia Observator

la 19.03.2020, 16:19

Nuntă împrăștiată cu mascații, la Merișani.
Localnicii s-au speriat că printre nuntași ar fi si persoane venite din străinătate - captură video Alessio Offycial Mirea via Facebook

Nuntă împrăștiată cu mascații în Argeș. Zeci de petrecăreți au avut parte de invitați-surpriză, după ce s-au adunat să facă obiceiul miresei, în comuna Merișani. Jandarmii au fost alertați de către oamenii din jur. Localnicii sunt speriați și susțin că printre ei ar fi și persoane venite din străinătate. Autoritățile spun, însă, că niciunul dintre participanți nu era luat în evidență. 

Un live pe o rețea de socializare a alertat autoritățile. Primarul a văzut imaginile și a cerut ajutorul jandarmilor, convins fiind că singur nu avea nicio șansă să îi împrăștie pe petrecăreți.

Polițiști, mascați și jandarmi au fost mobilizați și trimiși să oprească nunta. Peste 100 de persoane ar fi participat la eveniment. Justificarea lor a fost că trebuie să ia mireasa de acasă, respectând obiceiul de a veni în număr mare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile precizează că niciunul dintre cei care erau la petrecere nu era în izolare la domiciliu. Polițiștii l-au amendat pe organizator cu 4.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nuntă împrăștiată cu mascații de frica coronavirusului, la Merișani, în Argeș. Mireasa și invitații, trimiși acasă