Antena Meniu Search
x

O ambulanta din Targu Mures s-a ciocnit violent de un autoturism

Drumul spre un bolnav al unei ambulante din Targu Mures a fost oprit brusc si violent, intr-o intersectie din oras. Soferul a trecut de culoarea rosie, convins ca semnalele acustice vor fi auzite de toti soferii, dar s-a inselat

Vezi și

S-a ciocnit de un autoturism, iar asistenta si un pasager au ajuns la spital. In impactul puternic cu ambulanta, pasagerul din autoturism a fost dat capul de parbiz. Soferul a scapat teafar datorita airbagului. Martorii spun ca omul a vazut din timp ambulantele, dar ca a incercat sa le evite ca un cascador. “Erau doua ambulante, una dupa alta, si unul a vrut sa treaca printre ele si n-a reusit”, a declarat unul dintre martori. Manvera nu l-a impresionat pe soferul ambulantei, care se grabea sa ajunga la un pacient.

“Aveam o misiune in comuna Hidrasau. Eu am trecut pe rosu, toti pietonii s-au oprit in loc, din partes dreapta s-au oprit toate sirurile de masini. Din fata a venit masina care se vede in stanga mea, amandoi avand viteza, am intrat in el “, a povestit soferul ambulantei. Asistenta de pe salvare a fost si ea ranita, dar si-a revenit repede din soc si s-a asigurat ca un alt echipaj a preluat misiunea.

Politistii au luat declaratii de la toti cei implicati in accident, insa nu au reusit sa stabileasca un singur vinovat. “Ambulanta circuland in regim prioritar a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului. Din primele verificari consideram ca se fac vinovati de producerea accidentului ambii conducatori auto “, a declarat Ioan Florin Pop, Politia Rutiera Mures.

Drept urmare, ambii soferi vor ramane fara dreptul de conduce timp de 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O ambulanta din Targu Mures s-a ciocnit violent de un autoturism