Antena Meniu Search
x

Video O angajată a primăriei din Cluj Napoca ar putea rămâne fără aproape 500.000 de euro, pentru că nimeni nu ştie cum i-a câştigat

O fostă angajată de la Primăria Cluj Napoca ar putea rămâne fără 360.000 euro pentru că nimeni nu ştie cum i-a câştigat. Agenţia Naţională de Integritate a constatat că femeia, care era inspector, avea o avere de aproape jumătate de milion de euro, dar nu putea justifica provenienţa banilor. Acum, comisia de control a averilor de la Curtea de Apel Cluj a cerut confiscarea sumei.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 19:17

Vezi și

Femeia a lucrat timp de aproape 10 ani, la Primăria Cluj-Napoca, la serviciul de executare silită din cadrul direcției de impozite și taxe locale. A intrat în atenția Agenției Naționale de integritate după ce s-a constatat că există o diferența majoră dintre veniturile realizate și sumele care au apărut la un moment dat în declarația de avere.

Mai exact, nu puteau fi justificați 387 000 euro și 631 000 lei, un total de aproximativ 500.000 euro. Cei de la Agenția Naţională de integritate au sesizat comisia de control a averilor din cadrul curții de apel Cluj, iar procurorii și judecătorii care fac parte din acea comisie au dat verdictul: banii nu pot fi justificați, astfel că se cere confiscarea acestora.

Cu această recomandare, dosarul femeii a fost trimis la secția de contencios administrativ, iar judecătorii de acolo vor avea ultimul cuvânt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O angajată a primăriei din Cluj Napoca ar putea rămâne fără aproape 500.000 de euro, pentru că nimeni nu ştie cum i-a câştigat