Antena Meniu Search
x

O bătrână de 80 de ani s-a trezit cu factură de 1300 de lei pentru căldura din luna ianuarie

Săraci şi neajutoraţi, mii de bătrâni renunţă să mai mănânce ca să poată plăti întreţinerea. Facturile la căldură sunt atât de mari încât depăşesc pensia lor umilă. Este şi cazul unei văduve din Focşani, nevoită să plătească 1.300 de lei pe luna ianuarie.

Vezi și

La 80 de ani, doamna Veronica locuieşte singură într-un apartament cu două camere din Focşani. Trăieşte singură, dintr-o pensie de 1200 de lei. Suficientă, credea ea până de curând. Mai precis, până când a văzut ultima factură la căldură.

Acum, bătrâna nu mai mănâncă de supărare şi, de câte ori se uită la factură, îi dau lacrimile. Explicaţia este foarte simplă. Femeia a rămas singura din bloc racordată la centrala oraşului şi trebuie să acopere toată căldura pierdută pe reţea.

Asemenea doamnei Veronica sunt destui bătrâni care n-au avut posibilitate să-şi cumpere centrale proprii. Ca să poată achita facturile în lunile de iarnă, cei mai mulţi renunţă să-şi mai cumpere medicamente şi uneori, mâncare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O bătrână de 80 de ani s-a trezit cu factură de 1300 de lei pentru căldura din luna ianuarie