Antena Meniu Search
x

O explozie a luat două vieţi. Cum fost posibil

O explozie a ucis doi bărbaţi ieri, în localitatea Drajna de Sus din Prahova. Bărbaţii renovau o locuinţă care a ars iarna trecută într-un incendiu când s-a produs deflagraţia

Vezi și

O explozie a ucis doi bărbaţi ieri, în localitatea Drajna de Sus din Prahova. Bărbaţii renovau o locuinţă care a ars iarna trecută într-un incendiu când s-a produs deflagraţia.

De vină ar fi o centrală de lemne improvizată, spun poliţiştii, care au deschis o anchetă. Două bătrâne care erau în casă cu muncitorii au scăpat cu viaţă. 

Pentru cei doi muncitori care tencuiau locuinţa, explozia a fost însă mult prea puternică. Pe amândoi i-a omorât pe loc. În casă cu muncitorii, dar în altă cameră, erau şi două bătrâne. Ele n-au păţit nimic. Au ieşit în schimb din casă îngrozite. Au ieşit, au văzut nenorocirea. Una dintre ele a venit şi-a strigat la vecina. Nu era prima oară când muncitorii veneau să mai facă o reparaţie. Locuinţa a luat foc iarna trecută, aşa că bărbaţii se grăbeau să încheie lucrarea. Se pare că explozia s-ar fi produs de la o centrală pe lemne improvizată. Ar fi umblat şi cu butelia, ar fi dat foc ei la centrală. Pompierii au scos dintre dărâmături trupurile celor doi bărbaţi. Aveau 36 şi 41 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O explozie a luat două vieţi. Cum fost posibil