Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 13 ani din Vrancea a trăit o experienţă cumplită, care o va marca pentru tot restul vieţii! Violată de cinci tineri şi filmată în tot acest timp

A fost violată de cinci indivizi şi filmată în tot acest timp. Înregistrarea a fost văzută de o profesoară a fetei şi aşa s-a aflat totul.

de Redactia Observator

la 12.10.2017 , 13:31

A fost violată de cinci indivizi şi filmată în tot acest timp. Înregistrarea a fost văzută de o profesoară a fetei şi aşa s-a aflat totul. Eleva a fost, mai întâi, ademenită într-un parc. De acolo, unul dintre suspecţi ar fi obligat-o să meargă acasă la un prieten. Numai că nu o aştepta doar un tânăr, ci patru. Fata de 13 ani a fost sechestrată şi violată de tinerii cu doar câţiva ani mai mari ca ea. Trei dintre ei sunt minori, iar ceilalţi doi au până în 21 de ani. Cei cinci nu s-au mulţumit să o violeze. Au şi filmat totul, după care au postat imaginile pe Internet.

Totul s-a întâmplat în luna februarie, însă fata nu a suflat niciun cuvânt. Aseară, însă, cei cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare ptreventivă. Ei sunt cercetaţi pentru viol, act sexual cu un minor, sechestrare şi pornografie infantilă. În noiembrie 2014 un caz asemănător a şocat întreaga ţară. Pe atunci, o adolescentă de 14 ani, din Vaslui, a fost violată, bătută şi umilită de şapte vecini din satul în care stătea. Făptaşii sunt şi acum în spatele gratiilor. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O fată de 13 ani din Vrancea a trăit o experienţă cumplită, care o va marca pentru tot restul vieţii! Violată de cinci tineri şi filmată în tot acest timp