Antena Meniu Search
x

O fată dispărută de 14 zile din Rădăuţi, găsită fără suflare

În Rădăuţi, Suceava, trei surori au dispărut fără urmă şi fără anchetă. La câţiva kilometri distanţă, o altă fată dispăruse de 14 zile. Poliţiştii au găsit-o moartă.

Vezi și

 Cu urme de violenţă pe trup. Dar nici în cazul ei n-a fost anchetă. Nu se ştie din ce motiv, medicul legist a concluzionat că n-a putut să stabilească modul în care a murit Lăcrămioara. Aşa că, dacă a fost ucisă, un criminal umblă acum liber! Iar o familie nu ştie cum fata, care avea o viaţă întreagă înainte, a ajuns în mormânt.

O mamă mângâie chipul copilului ei. Dintr-o fotografie. Lăcămioara n-avea nici 18 ani când a înmormânat-o. A găsit-o moartă într-un lan de porumb. După 14 zile de la dispariţie!

Cine ar fi făcut asta umblă acum liber. Autorul sau autorii nici măcar n-au fost căutaţi. Procurorii au închis repede dosarul de moarte suspectă. Aşa cum l-au şi deschis: cu întrebări fără răspuns!

Medicul legist şi-a făcut treaba şi a stabilit - nu ştie cum a murit Lăcămioara! Un răspuns halucinant. Dat acum şase ani. Când existau, ca şi acum, multe posibilităţile de a face o expertiză, chiar dacă trupul Lăcrămiorei era în putrefacţie de câteva zile.

Rădăuţi. Suceava! Numele oraşului ar putea fi răspunsul-cheie! Acolo a început coşmarul numit "mâncătorul de femei". Povestea terifiantă a celor trei surori dispărute rând pe rând. Ca şi cum s-ar fi evaporat. Fără să le caute cineva, să facă o anchetă seriosă. La fel ca şi-n cazul Lăcrămioarei.

Când a găsit-o moartă, spune că şi-a dat seama că era un final tragic prevestit chiar de fată. Familia ştia că tânăra a trăit teroarizată de iubitul ei! Două mame îşi apără propriul copilul. Una însă, şi-a înmormantat fiica fără să ştie cum a murit.

Şi-n Rădăuţi, în cazul dispariţiilor misterioase, teoretic, s-a făcut ceea ce trebuia. Oficial. Neoficial, Vasile Lavric a fost mereu protejat. Surorile Iordache nu sunt încă găsite. Nici vii, nici moarte. Lăcămioara e în mormânt. Iar moartea ei poate fi anchetată. O nouă expertiză ar presupune deshumarea. Legea permite asta!

Doar aşa ar putea fi redeschisă ancheta. Iar modul în care a fost anchetat cazul Vasile Lavric ar putea să-i pună pe gânduri pe procurorii de acum. Şi să ajute o mamă să ştie de ce fiica ei e în pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fată dispărută de 14 zile din Rădăuţi, găsită fără suflare