Antena Meniu Search
x

O femeie a murit la spital dupa ce a fost batuta de iubitul ei

Bataia din dragoste si gelozie a ucis-o! O femeie de 37 de ani a fost lovita de iubitul ei cu un cablu electric, cu scaunul, cu pumnii si picioarele. Se pare ca femeia era prostituata, iar iubitul ei, care devenise gelos, i-ar fi cerut sa renunte la asta

Vezi și

Au fost plecati in strainatate. Mai exact, in Germania. Acolo unde femeia de 37 de ani si iubitul ei s-au cunoscut. Ea ar fi lucrat la un bordel. El ar fi fost pestele ei. Acum locuiau, insa, de ceva vreme, in Sacele. Tot de ceva vreme, incepusera si certurile. Indragostit de ea pana peste cap si foarte gelos, iubitul femeii i-ar fi interzis sa se mai prostitueze. Asta ar fi fost si motivul pentru care intr-una din zile, ar fi sarit s-o bata, intr-o padure de langa Brasov. “Barbatul a lovit-o in mod repetat cu pumnii si cu palmele si cu un cablu electric. Dupa care a transportat-o la domiciliul sau din municipiul Sacele”, a afirmat Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Iar acolo bataia a continuat si mai violent. “Barbatul si-a tinut victima in casa timp de doua zile. Sechestrata si amenintata cu moartea daca va incerca sa spuna ceva oricui, femeia a agonizat. Individul a chemat ambulanta abia cand starea ei era deja foarte grava”, a adaugat Naghi.

“A fost gasita cu politraumatisme si echimoze pe toata suprafata corpului. A intrat in coma profunda”, a explicat Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov.

A murit, in cele din urma, pe patul de spital. Unde-a sustinut pana in ultima clipa, in fata medicilor, ca a fost talharita si batuta de altii. Complicele batausului, in tot acest timp, a fost chiar sora lui. “Am retinut pe barbatul de 38 de ani si pe sora sa, de 25 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor si de lipsire de libertate pentru barbat, in mod ilegal. La fel si pentru femeie”, a mai afirmat Naghi.

Barbatul, divortat si cu doi copii minori, a fost propus astazi pentru arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O femeie a murit la spital dupa ce a fost batuta de iubitul ei