Antena Meniu Search
x

O femeie din Suceava a murit la înmormântarea soțului ei. Femeia s-a prăbușit în ușa bisericii

O femeie din Suceava a murit la înmormântarea soțului ei, după ce s-a prăbușit în ușa bisericii unde urma să aibă loc slujba religioasă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.12.2020, 17:55

O femeie din Suceava a murit la înmormântarea soțului ei. Femeia s-a prăbușit în ușa bisericii
O femeie din Suceava a murit la înmormântarea soțului ei. Femeia s-a prăbușit în ușa bisericii - Hepta/ imagine ilustrativă
  • Femeia s-a prăbușit în ușa bisericii și echipajul de prim ajutor solicitat a încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Femeia de 70 de ani, din comuna Râșca, participa împreună cu alte persoane apropiate familiei la înmormântarea soțului ei, ce urma să fie înhumat în cimitirul bisericii pe stil Nou „Sfinții Trei Ierarhi” Slătioara.

În momentul când sicriul cu trupul soțului decedat a fost dat jos din mașină, pentru a fi introdus în curtea bisericii, acesteia i  s-a  făcut rău, fiind dusă de persoanele apropiate în incinta bisericii, scrie glasulsucevei.ro.

Martorii au sunat de urgență la 112 și la echipajul medical care a sosit la fața locului a început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. Decesul a fost declarat la ora 18.10 cu diagnostic prezumtiv „stop cardiorespirator”.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Suceava a murit la înmormântarea soțului ei. Femeia s-a prăbușit în ușa bisericii