Antena Meniu Search
x

Motivul incredibil pentru care o copilă de doar 11 ani, din Topraisar, i-a spus tatălui că a fost VIOLATĂ pe stradă

Vezi și

Caz halucinant în localitatea constănțeană Topraisar! O fetiță în vârstă de numai 11 ani i-a spus tatălui că a fost supusă la perversiuni sexuale și apoi violată, pe stradă. Acesta a mers imediat la Poliţie şi acolo a aflat de ce copila a inventat toată povestea.

-A fost o mică farsă. Un copil puţin retardat la minte a vrut să vadă poliţia cum se plimbă cu maşina pe asfalt şi a pus nişte oameni pe drumuri aiurea, e declaraţia tatălui micuţei.

Un ochi îi râde şi altul îi plânge bărbatului. Pe de o parte, e fericit că nu i s-a întâmplat nimic fetei lui. Iar pe de alta, e şocat de ce a putut inventa copila de doar 11 ani.

Povestea a început în jurul orei 18.00, atunci când fata se plimba cu bicicleta pe o stradă din Tropaisar. A venit acasă şi le-a spus părinţilor că un străin i-a oferit 10 lei pentru a-l urma pe o straduţă. Mai apoi le-a dat detalii cum a fost abuzată sexual şi mai apoi violată. 

Pe acelaşi subiect

Fără să stea pe gânduri, tatăl şi-a luat copila și s-a dus direct la Poliție. Iar, acolo, anchetatorii au ascultat din nou povestea oribilă. Le-a spus oamenilor legii şi că cel care i-a făcut toate astea se află încă în libertate. Şi să iasă să-l caute, în număr mare. 

Între timp, fetița a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde un medic legist a consultat-o. Surpriza a venit când specialistul a observat că, în realitate, fata nu a fost abuzată. Abia atunci puştoaica a recunoscut că nu a păţit nimic şi că, de fapt, a vrut doar să vadă câți polițiști se strâng pentru anchetă.

-De bănuit, am bănuit puţin, dar nu s-a confirmat violul, mai spune părintele.

Acum, tatăl e pasibil de amendă. Pentru minciuna fiicei lui.

Psihologii spun că fetiţa se află la vârsta pre-adolescentină, o perioadă foarte dificilă în dezvoltarea copilului, în care diferenţa dintre realitate şi ficţiune este foarte mică.

-Printr-o metodă sau alta, adolescenţii au tendinţa de a face tot posibilul ca adulţii din jurul lor să le acorde atenţie maximă.

Aşa că, specialiştii recomandă părinţilor să stea mult de vorbă cu copiii lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Motivul incredibil pentru care o copilă de doar 11 ani, din Topraisar, i-a spus tatălui că a fost VIOLATĂ pe stradă