Antena Meniu Search
x

O fostă campioană la biliard a ajuns om al străzii! Liliana Petrişor s-a pierdut când clubul ei s-a desfiinţat

O fostă campioană lovită de soartă se stinge în stradă. Liliana Petrişor a câştigat peste 40 de titluri în competiţiile de biliard

Vezi și

O fostă campioană lovită de soartă se stinge în stradă. Liliana Petrişor a câştigat peste 40 de titluri în competiţiile de biliard. A fost, vreme de 10 ani, neînvinsă. Dar o boală necruţătoare şi o tentativă de sinucidere au lăsat-o infirmă şi fără adăpost. Un carton, o Biblie şi multe amintiri sunt acum singurele ei averi. 

Lângă Gara de Nord, pe un carton, o tânără îmbătrânită înainte de vreme îşi trăieşte drama printre paşii trecătorilor. Mulţi o ignoră, şi mai mulţi o judecă, puţini o ajută. Niciunul nu ştie, însă, ce poveste ascunde.

Acum trei ani, chiar în timpul campionatului naţional, Liliana s-a prăbuşit.

A căzut, n-a mai putut sta pe picioare, nu ştiam niciunul ce are, ce s-a întâmplat cu eam era foarte slăbită. Avea tuberculoză. La scurt timp, a mai primit o lovitură. Clubul de biliard care îi ţinea loc şi de casă a fost desfiinţat. Sportiva a făcut atunci un gest disperat. S-a prăbuşit în gol de pe clădirea clubului. Saltul i-a zdrobit picioarele. A rămas infirmă şi a ajuns în stradă. De acolo, ar fi luat HIV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » O fostă campioană la biliard a ajuns om al străzii! Liliana Petrişor s-a pierdut când clubul ei s-a desfiinţat