Antena Meniu Search
x

Informaticiană moartă la 43 de ani, la liceul din Galaţi. Femeia s-a stins când lucra la contestaţiile de la Evaluarea Naţională

Înainte să facă asta, ea fusese dimineaţa în comisia de Bacalaureat. Inexplicabil pentru vârsta pe care o avea, fără să o ştie cineva cu probleme de sănătate, femeia a făcut infarct.

Vezi și

Înainte să facă asta, ea fusese dimineaţa în comisia de Bacalaureat. Inexplicabil pentru vârsta pe care o avea, fără să o ştie cineva cu probleme de sănătate, femeia a făcut infarct.

E posibil ca oboseala, stresul şi căldura să fi dus la moarte angajatei liceului, susţine un lider de sindicat din învăţământ. Dar medicii deocamdată nu confirmă. Femeia de 43 de ani lucra pe departamentul IT al liceului din Galaţi.

Luni dimineaţa, ea a fost în comisia de Bacalaureat. A ajutat la multiplicarea subiectelor de examen şi la verificarea sistemul de supraveghere, apoi, a mers la liceu, să introducă în calculator datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională. În jurul orei 18.00, femeia a făcut infarct. Medicii au dus-o la spital, însă n-au putut să o salveze.

Femeia ar fi avut şi un conflict cu directoarea liceului unde era angajată, susţin unii colegi, şi chiar urma să se prezinte în comisia de disciplină pentru a răspunde în legătură cu nişte greşeli pe care le-ar fi făcut în timpul probelor de competenţe la Bacalaureat. Directoarea n-a făcut până acum niciun comentariu pe această temă.

Informaticiana care a murit avea doi copii, unul de trei şi altul de 10 ani. Poliţiştii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Informaticiană moartă la 43 de ani, la liceul din Galaţi. Femeia s-a stins când lucra la contestaţiile de la Evaluarea Naţională