Antena Meniu Search
x

O lume intr-un instantaneu

Fotografii facem cu toţii! Unii îşi pozează prânzul şi să posteze imaginile pe Facebook. Alţii consideră că pisicile sunt singurele care merită să apară online, în timp ce alţii înceacă să prindă crâmpeie din viaţa de zi cu zi.

Vezi și

Când auzi că Ovidiu este inginer, te-aştepţi să te uimească cu ceva tehnic. Ba cu un proiect, ba cu o clădire, ba cu o invenţie care a revoluţionat lumea. Pentru că inginerii, în general, creează astfel de lucruri.

Dar Ovidiu este altfel. Calm, calculat şi raţional când este la birou, inginerul de 39 de ani din Bistriţa Năsăud devine un artist în momentul în care schimbă creionul cu aparatul de fotografiat.

Cu un singur instantaneu, Ovidiu creează un adevărat univers. Iar una dintre fotografiile lui a ajus să fie publică peste mări şi ţări, de celebra revistă National Geographic. O poză numită Ceaţă Aurie.

Nu şi-a dorit să devină celebru. De fapt, nici măcar nu s-a deranjat să-şi facă un cont pe site-ul revistei.

Şi astfel a ajuns în atenţia editorilor. Asta l-a motivat şi mai mult. Continuă să facă poze cu aceeaşi pasiune. O pasiune născută acum şapte ani.

De atunci aparatul de fotografiat îi este parcă lipit de mână.

De fiecare dată când evadează din oraş, se întoarce cu cel puţin două sau trei instantanee care te lasă fără cuvinte.

Nu vrea bani şi nu vrea faimă. Vrea ca restul lumii să privească, măcar prin fotografii, lumea văzută prin ochii lui.

Nu a surprins doar imagini din România, deşi este îndrăgostit de munţii noştri. În portofoliul lui se regăsesc poze de pe mai toate continentele. Şi nu are de gând să se oprească.

Chiar dacă o singură fotografie a ajuns să fie publicată în revistă, portofoliul lui a strâns deja sute, dacă nu mii de fani.

Şi nu este exclus, de fapt, chiar probabil, ca una dintre instantaneele lui să devină unul dintre cele care rămân în istorie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O lume intr-un instantaneu