Antena Meniu Search
x

O masă caldă pentru oamenii strazii

O masă caldă, cu un desert şi un fruct e ceva normal pentru mulţi dintre noi. Ppentru alţii este un lux la care îşi permit doar să viseze. Visul de neatins s-a împlinit pentru o sută cincizeci de oameni ai străzii din capitală.

Vezi și

 Bucătari voluntari în frunte cu chef Nicolai Tand au pregătit mâncăruri delicioase pentru cei care dorm pe străzi şi în canale.

Aproape o sută cincizeci de oameni ai străzii s-au aşezat la coadă pentru o porţie de mâncare caldă. Este al doilea an de când voluntarii de la asociaţia ŞANSA TA împreună cu alţi oameni cu inimă mare le oferă celor fără adăpost hrană.

Unii aduc ciorbă, unii aduc felul doi, altii aduc fructe, pâine. Fac asta în fiecare săptămână, mai ales acum, pe timpul iernii. Printre cei care le-au dat o mână de ajutor a fost şi chef Nicolai Tand.

Printre voluntarii care le-au împărţit l-am găsit şi pe David, care are doar şapte ani. A venit împreună cu părinţii săi. Hămesiţi, cei mai mulţi dintre ei n-au mai avut răbdare şi s-au aşezat pe asfalt sau la gurile de metrou ca să mănânce.

Joia viitoare, voluntarii se vor întoarce cu alte porţii de mâncare caldă în zona Gării de Nord şi vor merge şi în alte locuri din Bucureşti, unde ştiu că se adăpostesc cei mai mulţi dintre oamenii străzii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O masă caldă pentru oamenii strazii