Antena Meniu Search
x

Un olandez vine să facă lumină în Dosarul Transferurilor

Cei 8 grei ai fotbalului judecaţi în Dosarul Transferurilor ajung astăzi din nou în faţa judecătorilor. Ei trebuie să se apere de atacurile DNA care îi acuză, la Curtea de Apel Bucureşti, că ar fi prejudiciat statul şi patru cluburi din Liga 1 cu 10 milioane de dolari

Vezi și

Doar şase dintre ei au ajuns momentan. Ar mai trebui să ajungă Mihai Stoica, managerul Stelei, dar şi Jean Pădureanu, care însă nu va ajunge având în vedere vârsta sa înaintată. El a făcut o cerere prin care va fi prezent doar atunci când va fi audiat. 

Singurii care au dat declaraţii au fost Ioan Becali şi George Copos, fostul patron al Rapidului sosind în cârje, întrucât are o problemă la un picior, unde a suferit şi o intervenţie chirurgicală. 

Pe 18 decembrie va fi audiat un impresar din Olanda, acesta având calitate de martor în acest proces. El ar putea să clarifice anumite acuzaţii de spălare de bani în urma unor transferuri făcute de Ioan şi Victor Becali. 

Ioan Becali a spus că nu se sperie de declaraţiile pe care le poate face olandezul, întrucât el şi fratele său, susţin ei, au făcut doar afaceri legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un olandez vine să facă lumină în Dosarul Transferurilor