Antena Meniu Search
x

CURSA MORŢII! Un motociclist de 36 de ani din Bucureşti a sfârşit tragic după ce a fost izbit în plin de o maşină. IMAGINI cu momentul impactului

Sfârşit cumplit pentru Mihai, un motociclist de 36 de ani din Bucureşti. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce moticicleta lui a lovit în plin o maşină, pe şoseaua de centură a Buzăului. Femeia aflată la volanul autoturismului venea de la parastasul unei rude şi a vrut să oprească la o benzinărie aflată peste drum.

Vezi și

Sfârşit cumplit pentru Mihai, un motociclist de 36 de ani din Bucureşti. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce moticicleta lui a lovit în plin o maşină, pe şoseaua de centură a Buzăului.

Femeia aflată la volanul autoturismului venea de la parastasul unei rude şi a vrut să oprească la o benzinărie aflată peste drum.

El s-a apropiat cu viteză de autoturism și deși a încercat să frâneze, nu a putut evita impactul și a fost proiectat la câțiva metri pe șosea.

Medicii au încercat aproximativ o oră să îl resusciteze pe tânărul motociclist, dar eforturile lor au fost însă zadarnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » CURSA MORŢII! Un motociclist de 36 de ani din Bucureşti a sfârşit tragic după ce a fost izbit în plin de o maşină. IMAGINI cu momentul impactului