Antena Meniu Search
x

Fata impuscata in cap de iubitul ei politist a murit. Decesul ei le va salva viata altor cinci oameni

Tanara impuscata de iubitul politist a murit in aceasta dupa-amiaza. Parintii ei au acceptat sa-i doneze organele, sperand ca asa moartea fetei va aduce altora mangaiere.

Vezi și

Este extraordinara puterea pe care o are tatal Elenei. Evident, trece printr-o tragedie: e un parinte care isi va ingropa copilul. Dar, tot ce vrea acum este ca "ingerul lui", cum ii spune fetei sale, sa salveze alte vieti.

Inima, ficatul si rinichii Elenei, tanara impuscata de barbatul pe care il iubea, vor ajuta 5 oameni sa supravietuiasca. Tatal n-a dorit sa-si dea acceptul si pentru cornee. Spune ca fata avea ochii foarte frumosi si ca n-ar putea sa-i dea. Cel mai probabil, maine dimineata medicii vor recolta organele pentru care s-a semnat acordul de donare.

Nu este singurul gest de bunavointa al tatalui. Spune ca-l intelege pe cel care i-a impuscat fata: era tanar si o iubea atat de mult pe fiica lui ca n-a putut sa stea departe de ea. Ii condamna, insa, pe cei care i-au despartit: familia politistului, care s-a opus povestii de dragoste. Din simplul motiv ca tanara era tiganca.

Era, spune tatal ei, frumoasa, bogata si educata, studenta in anul 1 la Drept. Avea o viata intreaga in fata, dar, destinul ei s-a frant in aceasta dupa-amiaza la ora 16.30, cand medicii i-au pronuntat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fata impuscata in cap de iubitul ei politist a murit. Decesul ei le va salva viata altor cinci oameni