Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără actriţă din Bacău este personajul principal într-o comedie horror, alături de Armand Assante

Vânătorul de Spirite este o producţie românescă, filmată în Transilvania. Ecranizează o poveste misterioasă din castelul Zalesky.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 21:03

Vânătorul de Spirite este o producţie românescă, filmată în Transilvania. Ecranizează o poveste misterioasă din castelul Zalesky. Oana Marcu, studentă la teatru pe vremea în care a câştigat castingul, joacă rolul Marei. O femeie bântuită de un spirit care nu vrea să părăsească această lume înainte de a-i pedepsi pe toţi cei care i-au făcut rău. În exclusivitate, pentru Observator, Oana a dezvăluit misterele succesului ei.

Inteligentă, modestă şi îndrăgostită de scenă. Aşa ni se dezvăluie Oana Marcu. Are doar 25 de ani şi joacă într-un film alături de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. 

Mara este o femeie bântuită de un spirit care-şi caută dreptatea într-un castel din Transilvania. Inspirată de profesoara de teatru şi recomandată de un scenarist român, în urmă cu trei ani, Mara a prins viaţă prin Oana.

Vezi și

Avea doar 22 de ani când a luat castingul pentru rolul principal în Vânătorul de Spirite. Ar fi vrut să picteze. Apoi, să fie poliţist. Spune că nu a ales ea scena, scena a ales-o pe ea. Iar acum simte că nu ar putea să facă altceva. 

Vânătorul de spirite va fi lansat mâine, în prezenţa marelui actor Armand Assante. Un moment pentru care, Oana... are deja emoţii. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » O tânără actriţă din Bacău este personajul principal într-o comedie horror, alături de Armand Assante