Antena Meniu Search
x

O tanara acuza medicii Spitalului Judetean Ilfov ca au ars-o in timpul unei operatii de apendicita

O tanara acuza medicii Spitalului Judetean Ilfov ca au ars-o in timpul unei operatii de apendicita. Femeia se internase pentru o interventie usoara si a ajuns la sectia de chirurgie cu rani pe picioare si abdomen.

Vezi și

Medicii au explicat familiei ca ar fi vorba despre arsuri de la iodul folosit la operatie. Rudele nu au incredere in varianta angajatilor unitatii sanitare si au de gand sa le ceara socoteala in justitie.

Tanara in varsta de 24 de ani isi aminteste ca, in timpul operatiei, a vazut cum cearceaful pe care ar fi luat foc. Victima povesteste ca o asistenta medicala ar fi turnat iod din greseala, iar acesta ar fi intrat in contact cu ustensile medicale conectate la sistemul de electricitate. Astfel, ar fi pornit un incendiu pe masa de operatie.

Familia tinerei care are arsuri pe picioare si pe spate a angajat un avocat si va da in judecata Spitalul Judetean Ilfov pentru vatamare corporala grava.

Medicii care au operat-o au recunoscut ca, in timpul intervetiei chirurgicale au aparut cateva complicatii, dar nu poate fi vorba despre o situatie grava, cum povesteste pacienta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » O tanara acuza medicii Spitalului Judetean Ilfov ca au ars-o in timpul unei operatii de apendicita