Antena Meniu Search
x

O tânără de 17 ani susține că a fost violată de propriul tată

Clipe de groază pentru o tânără de 17 ani. Ea susţine că a fost violată de propriul tată. Mai mult, în urma agresiunii, minora a rămas însărcinată. Tatăl incestuos a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Vezi și

Nu răspunde. Nici nu ar putea spune prea multe. A fost arestat pentru 30 de zile, acuzat fiind că şi-a violat fiica de 17 ani. Şi de parcă suferinţa nu ar fi fost de ajuns, adolescenta a rămas şi însărcinată.

"În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2013, în jurul orei 0.30, inculpatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi susţinut un raport sexual normal cu fiica sa minoră", spune poliţiştii.

Aceştia susţin însă că totul a fost premeditat. Soţia era plecată cu unul dintre copii iar înainte să îşi bea minţile, bărbatul i-ar fi spus fetei să nu doarmă alături de fraţii ei.

De frică, fata nu a spus nimic din ce i s-a întâmplat. Până de curând, când şi-a dat seama că e însărcinată. Abia atunci i-a spus mamei ce s-a întâmplat iar femeia a luat-o de mână şi a dus-o direct la poliţie.

Tânăra le-a declarat poliţiştilor că vrea să păstreze copilul. Tatăl fetei, acuzat acum de viol, a mai fost inchis in trecut, pentru lovire

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » O tânără de 17 ani susține că a fost violată de propriul tată