Antena Meniu Search
x

90.000 de oameni au cântat împreună, în prima seară de Untold

A fost o noapte de vis pentru zecile de mii de tineri care au dansat ore în şir, ieri, la Untold. Mulţi dintre ei şi-au văzut pentru prima dată artiştii preferaţi şi au cântat cu emoţie alături de ei.

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 22:11

Vezi și

A fost o noapte de vis pentru zecile de mii de tineri care au dansat ore în şir, ieri, la Untold. Mulţi dintre ei şi-au văzut pentru prima dată artiştii preferaţi şi au cântat cu emoţie alături de ei. După puţine ore de somn, azi au luat la colindat străzile din Cluj-Napoca, un oraş care a devenit neîncăpător. Cine ajunge de-abia acum la festival şi n-are cazare, trebuie să ştie că şansele de a găsi vreo cameră liberă sunt spre zero.

Iluminaţi de artificiile care au transformat cerul oraşului Cluj-Napoca într-un spectacol de culoare, 90.000 de tineri au făcut noapte albă. Prima din cele patru la Untold. 

După mai multe ore în care a dansat pe ritmuri alerte, publicul a fost temperat de muzica mai sentimentală a artistului britanic James Arthur.

Atmosfera de la festival a fost o revelaţie şi pentru doi fraţi care de 18 ani trăiesc în Canada.

În miez de noapte, muzica electronică a redevenit vedeta festivalului.

Petrecerea a continuat până în zori, când, zeci de mii de spectatori s-au îndreptat spre locurile de cazare. Cei care nu şi-au făcut rezervări din timp au plătit un preţ pe măsură. 

Cei care s-au decis să vină abia de astăzi încolo la festival, greu de spus că vor avea şi unde să stea. Potrivit site-urilor de specialitate, în acest moment, în Cluj, nu prea mai sunt locuri de cazare, cu mici excepţii, dacă turiştii nu au pretenţii prea mari. Şi acolo plătesc destul de mult pentru o noapte de cazare - în jur de 1.500 de lei.

Chiar şi pensiunile de lângă oraş sunt rezervate în totalitate, deşi cererile încă vin.

350.000 de oameni sunt aşteptaţi în cele patru zile de festival.

Străzile şi terasele sunt pline de tineri în ţinute extravagante. Un spectacol pentru localnici.

În noaptea aceasta sunt aşteptaţi şi mai mulţi oameni la festival. Cap de afiş este DJ-ul olandez Armin van Buuren, care va pune muzică până mâine dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 90.000 de oameni au cântat împreună, în prima seară de Untold