Antena Meniu Search
x

Uşile tramvaielor din Craiova se deschid în mers. Pentru a se feri de accidente, oamenii fac tot felul de improvizaţii (Video)

Cu bolovani puşi în uşă. Aşa au reuşit câţiva craioveni să ajungă teferi la destinaţie cu tramvaiul. Momentul a fost filmat şi pozat, iar apoi imaginile au fost postate pe internet.

Vezi și

Cu bolovani puşi în uşă. Aşa au reuşit câţiva craioveni să ajungă teferi la destinaţie cu tramvaiul. Momentul a fost filmat şi pozat, iar apoi imaginile au fost postate pe internet. Călătorii au dorit să atragă, astfel, atenţia că - în Craiova - uşile tramvaielor se deschid în mers şi, ca să nu se producă vreo tragedie, trebuie să facă tot felul de improvizaţii.

În timp ce tramvaiul merge, un bărbat strecoară mâna pe lângă alţi călători şi reuşeşte să închidă uşa care până atunci a stat deschisă. Doar astfel nu mai reprezintă un pericol pentru călători. Într-o situaţie similară, soluţia a fost un bolovan. Imaginea a fost imediat imortalizată cu telefonul mobil şi postată pe Internet. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primăria din Craiova intenţionează să achiziţioneze 17 tramvaie noi. Deocamdată însă proiectul este abia în faza de licitaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Uşile tramvaielor din Craiova se deschid în mers. Pentru a se feri de accidente, oamenii fac tot felul de improvizaţii (Video)