Antena Meniu Search
x

Un om al străzii din Iaşi a pierit într-un incendiu care i-a distrus baraca

Tragedie în centrul Iaşului! Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce baraca din lemn în care locuiau a luat foc.

Vezi și

Tragedie în centrul Iaşului! Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce baraca din lemn în care locuiau a luat foc. Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru bărbatul înghiţit de flăcări.  Martorii spun că focul ar fi izbucnit de la un reşou, lăsat nesupravegheat. 

Era trecut de ora 21.00 când un apel la 112 anunţa un incendiu în centrul Iaşului.  O baracă ardea ca o torţă, iar un om rămăsese captiv în ghearele focului. Inima încetase să-i mai bată când salvatorii au ajuns la el.

A doua victimă, tot un bărbat, a reuşit să scape cu viaţă, însă are arsuri grave pe suprafaţa corpului. Se pare că în locuinţa improvizată stăteau mai multe persoane fără adăpost.

Dezinteresul autorităţilor ar fi transformat baraca într-un loc în care pericolul pândea la orice pas - o spune chiar administratorul unui alt imobil, lăsat în paragină.  

Focul ar fi izbucnit de la un reşou, lăsat nesupravegheat, spun martorii şi n-ar fi prima oară: cei doi bărbaţi au fost la un pas de moarte de mai multe ori.  

O anchetă va stabili, cu exactitate, de la ce a pornit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Un om al străzii din Iaşi a pierit într-un incendiu care i-a distrus baraca