Antena Meniu Search
x

Video Oraşul faptelor bune a înfăptuit minuni. 800.000 de euro strânşi în campania Radio Zu pentru cei aflaţi în nevoie

Din Oradea, Oraşul Faptelor bune, s-au înfăptuit zeci de minuni pentru oamenii care au avut nevoie de ajutor. La cea de-a şasea ediţie a campaniei realizate de colegii de la Radio Zu s-au strâns peste 800 de mii de euro de la oamenii care au avut de unde să ofere pentru cei aflaţi în nevoie. Este cea mai mare sumă strânsă până acum în campanie.

de Redactia Observator

la 23.12.2021, 18:18

Vezi și

Timp de şapte zile, Oraşul Faptelor Bune din Oradea a schimbat zeci de destine. Suma strânsă în această ediţie este cea mai mare de până acum - 830 de mii de euro.  

După 7 zile și 7 nopți, pentru micuța Ana Maria. Până acum câteva ore erau în cont 187.000 de euro, 

Pentru studentul de 10, Andrei Cristian, Cristi dacă ne vezi de la Fundeni de acolo să ştii că oficial ai toţi banii pentru a pleca în Israel.  Până acum câteva ore erau în cont 204.000 euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Platforma este deschisă până pe 29 decembrie, aşa că oamenii cu suflet mare încă se pot înscrie ca să ajute. Cele mai tari momente din această ediţie pot fi văzute pe conturile de Facebook și de Instagram ale Radio ZU. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Oraşul faptelor bune a înfăptuit minuni. 800.000 de euro strânşi în campania Radio Zu pentru cei aflaţi în nevoie