Antena Meniu Search
x

Concursul ”Aristotel” a trecut granițele României

Pentru prima dată de la lansare, la concursul ”Aristotel” participă școli din Republica Moldova și Grecia.

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 20:10

Aristotel Online
Aristotel Online

Cel mai iubit concurs școlar Interdisciplinar a trecut granița și a ajuns și în capitala Greciei. Una din cele mai importante scoli din Atena a ales să se înscrie la concursul ”Aristotel Online”,  singurul concurs de cultură generală, logică, matematică și creativitate pentru elevi din România. Concursul este oraganizat online de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și va fi susținut pe platforma educațională Școala FDVDR.

În fiecare an atrage mii de elevi și profesori, a devenit o tradiție pentru cele mai bune scoli din România. Impresionați de notorietatea și importanța concursului de cultură generală, Aristotel, Școala de Limba Română ”Dacia” din Atena  s-a înscris cu peste 50 de elevi.

Peste 900  de școli din România și Republica Moldova s-au înscris în competiția minților istețe.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este gratuit și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Școala cu cei mai mulți elevi pe podium va fi premiată cu un display interactiv, iar elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în format digital sau tipărit, dar și alte premii speciale, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Concursul ”Aristotel” a trecut granițele României