Antena Meniu Search
x

Panica in Severin! Mai multi oameni au sunat la Politie dupa ce au vazut un tanar inarmat pe strada

Panica generala in Drobeta Turnu Severin! Mai multi oameni au sunat la politie dupa ce au fost convinsi ca l-au vazut pe Rambo in statia de autobuz. Era vorba de un barbat imbracat in militar, cu o arma semiautomata sub brat.

Vezi și

Politistii l-au prins, l-au dezarmat si i-au scos incarcatorul. Nu erau cartuse, ci bile de plastic. Iar teroristul era, de fapt, un practicant de airsoft.

Inconjurat de politisti, Rambo din Severin le explica agentilor ca intarzie la un concurs de airsoft. Agentii i-au smuls arma si au inceput sa o analizeze cu grija. Cand au scos incarcatorul, au inceput sa rada. Intr-adevar, arma era una folosita pentru jocuri, insa omul a uitat sa o puna in husa, pentru a nu genera panica pe strada.

Iar lumea s-a speriat si a chemat politia. Doar nu vezi in fiecare zi, in statia de autobuz, un om care arata de parca tocmai a dezertat dintr-o unitate de gherila.

Desi a aparut de cativa ani in Romania, airsoftul nu este un sport atat de popular. Armele sunt copii fidele, cu aceeasi marime si aceeasi greutate precum armele reale. Singura diferenta o reprezinta munitia. In loc de gloante, jucatorii de airsoft folosesc bile de plastic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Panica in Severin! Mai multi oameni au sunat la Politie dupa ce au vazut un tanar inarmat pe strada