Antena Meniu Search
x

PANICĂ la Târgovişte în urmă cu puțin timp! Unul dintre cei mai temuți INTERLOPI din țară a fost ridicat de mascaţi direct din sala de forță

Unul dintre cei mai temuți interlopi din ţară, Florin Pârjol, cunoscut sub numele de Ghenosul, a fost ridicat azi de mascați direct din sala de forță.

Unul dintre cei mai temuți interlopi din ţară, Florin Pârjol, cunoscut sub numele de Ghenosul, a fost ridicat azi de mascați direct din sala de forță, în urma unei deschidere într-un centrul comercial din Târgoviște.

Florin Pârjol şi fiul lui, Vicenţiu, veniseră să se antreneze la o sală de forță dintr-un centru comercial din oraș, iar aici se mai aflau reprezentanţi ai altui clan rival. 

Polițiștii și mascații au descins în forță și i-au ridicat pe cei doi, ducându-i la secţia de poliție.

Presa locală scrie că Ghenosu și clanul său terorizează de mai mulți ani zona. În mai 2016, Florin Pârjol a fost eliberat pentru bună purtare, după ce a executat 7 din cei 10 ani de închisoare pe care i-a primit pentru trafic de persoane, scrie evz.ro.

Ghenosu a făcut bani din proxenetism şi clonare de carduri, dar a mai fost condamnat şi pentru spălare de bani şi ultraj.

Fiul lui Ghenosu a fost reţinut şi el reținut la începutul lunii octombrie, fiind acuzat de proxenetism şi instigare la mărturie mincinoasă. În iulie, Vicenţiu Pârjol a mai fost ridicat de mascaţi de la locuinţa din Târgovişte, fiind acuzat de complicitate la lovire şi alte violente şi ameninţare alături de Rendy, fiul unui apropiat al lui Ghenosu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » PANICĂ la Târgovişte în urmă cu puțin timp! Unul dintre cei mai temuți INTERLOPI din țară a fost ridicat de mascaţi direct din sala de forță