Antena Meniu Search
x

Parada Gay Pride la Cluj-Napoca, pentru drepturile comunităţii LGBT

După manifestaţia de la Bucureşti, membrii comunităţii LGBT şi-au cerut drepturile şi la Cluj-Napoca. În frunte cu viceprimarul oraşului Köln din Germania, peste 800 de lesbiene, gay sau transsexuali au organizat o paradă pe străzile oraşului şi au purtat steaguri colorate.

Vezi și

Au cerut o viaţă normală, în stradă! După manifestaţia de la Bucureşti, membrii comunităţii LGBT şi-au cerut drepturile şi la Cluj-Napoca. În frunte cu viceprimarul oraşului Köln din Germania, peste 800 de lesbiene, gay sau transsexuali au organizat o paradă pe străzile oraşului şi au purtat steaguri colorate. 

Îmbrăcaţi în ţinute extravagante, cu steaguri colorate şi multă energie, peste 800 de lesbiene, gay şi transsexuali au pornit apoi în marşul diversităţii.

Alături le-a fost şi viceprimarul oraşului Köln, Andreas Wolter, care vrea ca administraţia locală din Cluj-Napoca să susţină minorităţile sexuale.

Viceprimarul din Koln este căsătorit de 5 ani cu partenerul său şi este tatăl a două fete, dintr-o căsătorie anterioară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Parada Gay Pride la Cluj-Napoca, pentru drepturile comunităţii LGBT