Antena Meniu Search
x

Părinţii lui Bogdan Lobonţ ajung în stradă din cauza datoriilor făcute de fotbalist

Portarul naţionalei nu a mai putut să îşi plătească creditul de 200 de mii de euro, iar familia lui va fi executată silit după ce a garantat împrumutul.

Vezi și

Banca a scos la vânzare cele două proprietăţi ale lui Ioan şi Lenuţa Lobonţ, printre care şi casa unde locuiesc aceştia. Fotbalistul are şi el conturile blocate.

Un mănunchi de chei lăsate în uşă, o maşină parcată în curte şi linişte. Niciun semn că în curând familia Lobonţ ar putea să părăsească locuinţa din comuna Cernica. Totuşi, sunt şanse mari ca părinţii portarului naţionalei să rămână pe drumuri.

Acest contract de credit a fost garantat cu ipotecă. Garanţii ipotecari sunt părinţii debitorului. Iar imobilele MUSCĂ sunt scoase la licitaţie.

În 2008, Bogdan Lobonţ a împrumutat de la bancă 200.000 de euro, sumă pe care nu a mai reuşit să o înapoieze. Cum garanţie au fost puse două dintre proprietăţile părinţilor portarului, banca le scoate acum la licitaţie. Este vorba despre o casă şi o fundaţie de 250, respectiv 150 de metri pătraţi, cu terenurile aferente.

"Pentru ambele imobile avem cereri de participare la licitatie. Mai mult decat atat, chiar cu cautiuni depuse", spune Iulian Coşoreanu, executor judecătoresc.

Chiar dacă zvonurile din presă anunţau neînţelegile provocate de bani în familia Lobonţ încă din toamna anului trecut, niciunul dintre cunoscuţii fotbalistului nu pare să ştie nimic despre problemele lui financiare.

În urmă cu câţiva ani, familia Lobonţ se lansa în afaceri. Bogdan, în 2007, cu o linie vestimentară de lux, chiar în incinta Clubului Dinamo, şi mama lui, Elena, cu un magazin cu specific toscan.

Un an şi jumătate mai târziu, mama fotbalistului a renunţat la afacere. Acum, numai norocul poate face ca proprietăţile să nu fie vândute, şi familia Lobonţ să nu fie dată afară.

În caz contrar, cei doi au termen legal de 8 zile pentru evacuare, însă, date fiind temperaturile scăzute, ar putea fi păsuiţi până în martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Părinţii lui Bogdan Lobonţ ajung în stradă din cauza datoriilor făcute de fotbalist