Antena Meniu Search
x

Părinţii lui Bogdan Lobonţ au rămas pe drumuri!

Portarul naţionalei a fost executat silit de bancă. N-a mai acoperit un împrumut de aproape un sfert de milion de euro, bani pentru care a pus garanţie nu una, ci două proprietăţi.

Vezi și

Casa părinţilor de la Cernica şi un început de construcţie cu tot cu teren. Azi, proprietăţile au fost scoase la licitaţie. Şi vândute deja. Cumpărătorul - acelaşi pentru amândouă - a rămas anonim.

Banca a luat 188.000 de euro pentru vilă şi încă 80.000 pe cealaltă proprietate. Aşa, a acoperit o datorie de 200.000 de euro.

Lobonţ a făcut creditul în 2008, înainte să se însoare. Pentru părinţi, nu pentru el. În anii petrecuţi la Ajax şi la Fiorentina, fotbalistul adunase câteva milioane de euro.

Fotbalistul a câştigat cel mai puţin când a fost împrumutat la Dinamo. A fost plătit cu 600.000 de euro. Adică 3 credite la bancă.

Chiar şi acum, la 35 de ani, Lobonţ primeşte 600.000 de euro pe sezon, în Italia. Până anul trecut, Roma l-a plătit cu un milion de euro. Apropiaţii spun că, pentru portar, banii nu ar fi fost niciodată o problemă. De vină ar fi neînţelegerile dintre actuala soţie şi familia lui.

Cu Iulia, Lobonţ s-a însurat tot în 2008, când a făcut creditul. Iar ea lucra într-o bancă. Când au plecat din ţară, s-au depărtat de părinţii lui. Care acum, după lege, sunt obligaţi să părăsească în 8 zile vila din Cernica.

Vilă pe care băiatul lor le-a cumpărat-o când i-a mutat de la Hunedoara la Bucureşti. Ca să-i fie aproape. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Părinţii lui Bogdan Lobonţ au rămas pe drumuri!