Antena Meniu Search
x

Tatal si fiul, ucisi saptamana trecuta, ar fi fost macelariti de doi cunoscuti

Pastorul din Bistrita si fiul sau ar fi fost ucisi, cel mai probabil, de cunoscuti, spun surse din ancheta. Ar fi vorba despre doi invidivizi alaturi de care pastorul ar fi intrat intr-un magazin cu putin timp inaintea crimei

Vezi și

Acum o saptamana acesta femeie a pierdut totul. Sotul, pastor la o biserica penticostala din Bistrita si singurul lor copil, Timotei. Au fost gasiti morti, pe un camp, in portbagajul unei masini incendiate. "Copilul a murit inaintea tatalui. El inca nu era mort definitiv in momentul cand i s-a dat foc", a declarat medicul legist.

Ar fi avut ambele picioare si o mana rupte, spun acum surse din ancheta. Adrian Blaga era un munte de om, dar se pare ca nu a luptat. Iar asta sustine ipoteza ca ii cunostea pe calai.

"Noi spunem autorilor, avand in vedere leziunile suferite de cele doua victime", a afirmat unul dintre anchetatori. Pentru prima oara de la tragedie, surse din ancheta vorbesc despre doi indivizi, cel mai probabil din anturajul pastorului, alaturi de care victimele au fost vazute in ziua crimei, intr-un magazin din Satu Mare. Camerele de supraveghere ar fi surprins imagini cu dubita pastorului, cu doar cateva ore inainte de crima. Un martor ar fi vazut mai tarziu, pe un camp, microbuzul si o masina alba in care erau civili. Cel mai probabil, asasinii.

In ziua crimei, pastorul Adrian Blaga a scos din banca 3.000 de lei pentru plata angajatilor de la fundatia umanitara la care era administrator. In masina crimei, insa, anchetatorii au gasit doar obiectele personale ale victimelor. Si un cutit mare cat o sabie. Nici urma de bani. Asupra motivelor crimei sau a posibililor suspecti, anchetatorii pastreaza tacerea. "Sunt probe de ordinul zecilor. Intervin alte aspecte despre care nu va pot spune", a mai mentionat anchetatorul.

Probele adunate la locul crimei au fost trimise la Bucuresti pentru testele ADN. Curios este ca, pana acum, nimeni nu a fost audiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tatal si fiul, ucisi saptamana trecuta, ar fi fost macelariti de doi cunoscuti