Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV, la Focşani. Patru maşini s-au ciocnit chiar în centrul oraşului, trei persoane au ajuns la spital

Patru autoturisme s-au ciocnit, în lanţ, la un semafor. Trei persoane au ajuns la spital, printre care o tânără care este rănită destul de grav.

Vezi și

Patru autoturisme s-au ciocnit, în lanţ, la un semafor. Trei persoane au ajuns la spital, printre care o tânără care este rănită destul de grav.

Primul şofer oprise la semafor, într-o intersecţie. Era roşu, iar în spatele lui, au mai venit alte două autoturisme. Aşteptau să se facă verde când o a patra maşină a venit din spate, cu viteză mare.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismele au fost serios avariate. În urma carambolului, o tânără, pasageră într-una din maşinile lovite, s-a lovit la cap. Alte două persoane au ajuns şi ele la spital, dar cu răni uşoare.

Poliţiştii i-au testat pe toţi şoferii implicaţi pentru consum de alcool. Supriza a venit atunci când bărbatul care ar fi provocat carambolul a fost verificat.

Culmea, bărbatul, în vârsta de aproximativ 60 de ani, a scăpat fără nicio zgârietură din accident. Nu va scăpa, însă, de rigorile legiii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru vătămare corporală din culpă, distrugere şi alcool la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT GRAV, la Focşani. Patru maşini s-au ciocnit chiar în centrul oraşului, trei persoane au ajuns la spital