Antena Meniu Search
x

Patru poliţişti şi doi jandarmi au ajuns la spital pentru că le-au zis unor petrecăreţi să dea muzica mai încet

Un cartier întreg din Timişoara nu a dormit azi-noapte. Câţiva adulţi au petrecut de mama focului pentru un copil de câţiva anişori.

Vezi și

 Un cartier întreg din Timişoara nu a dormit azi-noapte. Câţiva adulţi au petrecut de mama focului pentru un copil de câţiva anişori. Până le-au bătut oamenii legii la uşă. Apoi au sărit la bătaie. Lupta s-a termint la spital pentru patru poliţişti, doi jandarmi şi doi scandalagii.

Sărbătoreau ziua de naştere a celui mic. Cu muzica la maxim, s-au plâns vecinii lor la poliţie. Aşa că doi agenţi le-au bătut petrecăreţilor la uşă. Poliţiştii secţiei doi s-au deplasat în zona complexului studenţesc unde au fost surprinşi şi agresaţi fizic de către trei bărbaţi.

În inferioritate, poliţiştii au cerut întăriri. Colegii lor de secţie şi jandarmii le-au venit în ajutor. Mama petrecăreţilor susţine în schimb că ei sunt victimele agenţilor de poliţie. Şi ea şi copilul de trei ani pe care-l sărbătoreau ar fi fost loviţi de agenţi, acuză femeia.

La spital au ajuns însă patru poliţişti, doi jandarmi şi numai doi petrecăreţi. Mai multe persoane printre care şi bunicul copilul sărbătorit au ajuns la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Patru poliţişti şi doi jandarmi au ajuns la spital pentru că le-au zis unor petrecăreţi să dea muzica mai încet