Antena Meniu Search
x

Video Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp

Patru tineri din Teleorman au zburat pur şi simplu cu maşina decapotabilă în care se aflau pe şoseaua ce leagă Alexandria de Laceni.

de Monica Palade

la 21.01.2021, 22:14

Vezi și
  • Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp

În autoturism se aflau doi fraţi şi iubitele lor. În urma impactului, tinerii au fost azvârliţi pur şi simplu din maşină, un Opel Bertone decapotabil. Din primele informaţii, doar una dintre fete este în stare mai gravă, însă toţi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Alexandria pentru mai multe investigaţii.

Maşina a fost făcută zob, după ce s-a rotogolit pe câmp. Imaginea de la faţa locului este de-a dreptul tulburătoare: haine, încălţări şi bucăţi din autoturism au fost împrăştiate la zeci de metri distanţă.

Desfăşurare impresionantă de forţe

La faţa locului a fost o desfăşurare impresionantă de forţe, au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de transport victime multiple (ATPVM), și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță (SAJ). Circulaţia pe Dj504 a fost complet blocată.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp