Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paznicul unei şcoli din Bucureşti reuşeşte să îi motiveze pe elevi: 'Iată cum un om simplu întâmpină elevii în fiecare dimineaţă' - VIDEO

Paznicul unei şcoli din Bucureşti şi-a luat în serios treaba şi reuşeşte, în fiecare dimineaţă, să îi motiveze pe elevi, atunci când aceştia vin la şcoală.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 11:31

Paznicul unei şcoli din Bucureşti reuşeşte să îi motiveze pe elevi

Paznicul unei şcoli din Bucureşti şi-a luat în serios treaba şi reuşeşte, în fiecare dimineaţă, să îi motiveze pe elevi, atunci când aceştia vin la şcoală.

Bărbatul, paznic la Şcoala Gimnazială nr. 308 din Bucureşti, îi întâmpină, în fiecare dimineaţă, cu zâmbetul pe buze, pe toţi elevii şi le urează o zi bună, după care bate palma cu fiecare în parte.

Tatăl unui elev l-a filmat pe bărbatul care le face ziua mai bună copiilor şi a postat imaginile pe Facebook, acolo unde videoclipul a devenit viral.

Articolul continuă după reclamă

În numai câteva ore, atitudinea paznicului şcolii a fost apreciată de sute de mii de români, iar videoclipul a fost urmărit de peste un milion de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri sociale » Paznicul unei şcoli din Bucureşti reuşeşte să îi motiveze pe elevi: 'Iată cum un om simplu întâmpină elevii în fiecare dimineaţă' - VIDEO