Antena Meniu Search
x

Paznicul care a dezvăluit abuzurile de la Şcoala Specială din Capitală, cercetat disciplinar (VIDEO)

Şi nu ca să dea detalii despre maltratarea copiilor cu dizabilităţi, ci pentru că a avut curajul să rupă tăcerea.

Vezi și

Şi nu ca să dea detalii despre maltratarea copiilor cu dizabilităţi, ci pentru că a avut curajul să rupă tăcerea.

Filip Toni, angajatul Școlii Speciale nr. 4, care a dezvaluit abuzurile din unitatea de învățământ, după ce a fost amenințat în variate feluri de reprezentanții școlii, a fost convocat în regim de urgență la o ședință de cercetare disciplinară, miercuri 12 aprilie 2017, pentru că a avut curajul să rupă tăcerea cu privire la faptele deosebit de grave din cadrul școlii - maltratarea copiilor cu dizabilități.

Domnul Filip Toni este cercetat pentru "deficiențe în activitatea și prezentare în mass-media" a abuzurilor și violențelor împotriva elevilor cu cerințe educaționale speciale din cadrul Școlii Speciale Nr. 4. Mai mult, putem observa din convocarea scrisă, faptul că la 4 zile de la depunera plângerii penale împotriva reprezentanților școlii, respectiv la data de 4.04.2017, preocuparea conducerii Școlii Speciale nr. 4 era de a convoca Consiliul Administrativ al școlii pentru sancționarea domnului Toni Filip și, nicidecum, pentru identificarea vinovaților și remedierea situației.

La două săptămâni de la dezvăluirea atrocităților din școală, nici  Școala Specială nr. 4, nici Inspectoratul Școlar al Municipilului București sau Ministerul Educației nu a identificat nicio persoană responsabilă pentru abuzurile din școală și nici nu a fost luată nicio măsură în consecință. Singura măsură luată este cercetarea disciplinară și sancționarea celui care a avut curajul să rupă tăcerea în sprijinul copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Paznicul care a dezvăluit abuzurile de la Şcoala Specială din Capitală, cercetat disciplinar (VIDEO)