Antena Meniu Search
x

Pelerinaj sfârşit în mod tragic

Un pelerinaj de suflet s-a terminat tragic pentru două prietene din Neamţ. Se întorceau din Grecia şi mai aveau doar 40 km până acasă. Femeia de la volan, din cauza oboselii, a pierdut însă controlul şi s-a izbit violent.

Vezi și

Un pelerinaj de suflet s-a terminat tragic pentru două prietene din Neamţ. Se întorceau din Grecia şi mai aveau doar 40 km până acasă. Femeia de la volan, din cauza oboselii, a pierdut însă controlul şi s-a izbit violent de un parapet de pe marginea drumului.

Oboseala i-a răpus soţia. Este singura explicație a soțului rămas văduv: " Era la volan, în dreapta ei - o prietenă. Se întorceau dintr-o vacanţă de o săptămână petrecută la mănăstiri în Grecia. Până acasă mai aveau doar o jumătate de oră. Dar n-au mai ajuns"

În jurul orei 6:30 dimineaţa, pe drumul dinspre Bucureşti înspre Târgu Neamţ, în localitatea Doina, femeia a pierdut controlul volanului. Cele două pasagere se grăbeau să ajungă la familii, să fie împreună de Sărbătoarea Înălţării.

A pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit parapetul de protecţie de pe partea sângă a sensului de mers.

În urma impactului deosebit de violent parapetul de pe marginea drumului s-a rupt şi a străpuns, pur şi simplu, caroseria maşinii. Printr-o minune pasagera din dreapta a scăpat cu viaţă.

Femeia a rămas internată în spital. Familia prietenei ei se pregăteşte de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Pelerinaj sfârşit în mod tragic