Antena Meniu Search
x

Internetul a luat foc de Revelion. Trafic 4 G de zece ori mai mare ca anul trecut, în noaptea dintre ani

De Revelion, românii n-au mai făcut risipă de sms-uri ca în alţi ani, ci şi-au trimis urări pe internet.

Vezi și

De Revelion, românii n-au mai făcut risipă de sms-uri ca în alţi ani, ci şi-au trimis urări pe internet. Traficul a crescut şi trei ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar cel în reţeaua de mare viteză, 4G, a fost şi de 10 ori mai mare. Mesajele scrise au fost înlocuite de urări personalizate, realizate cu aplicaţii la modă. 

Nicole Cherry a ales să facă urări în noaptea dintre ani cu telefonul. N-a trimis SMS-uri, dar a filmat focul de artificii. Şi nu doar atât. 

Vloggeriţa Bibi, care la 15 ani strânge milioane de vizualizări pe youtube, ştie cât de important este ca oamenii să te vadă. 

Urările video, personalizate, au fost preferatele românilor de Revelion. Cu filtre care le modifică vocile sau accesorii hazlii, de sezon, efectul a fost garantat. 

Pe acelaşi subiect

Felicitările de sezon, precum şi fotografiile inedite au luat şi ele calea internetului. Cei lipsiţi de imaginaţie sau poate doar comozi au preferat să trimită montaje făcute de alţii.  

Numărul celor aleg sms-urile scade de la an la an. Era SMS-ului a apus. Chiar daca oficial nu o spune nimeni, realitatea o vedem cu totii. Am redus considerabil numarul mesajelor scrise trimise cu un numar limitat de caractere si ne-am indreptat spre urarile transmise cu ajutorul internetului.

O confirmă şi unul dintre operatorii importanţi de la noi. De Revelion, consumul de internet a fost de trei ori mai mare faţă de acum un an. În cazul serivciilor 4G, diferenţa este de 10 ori mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Internetul a luat foc de Revelion. Trafic 4 G de zece ori mai mare ca anul trecut, în noaptea dintre ani