Antena Meniu Search
x

Percheziţii de amploare în apartamentul pedofilului polițist

Anchetatorii au căutat răspunsuri în casa poliţistului acuzat de pedofilie. Au fost percheziţii de amploare în apartamentul său.

Vezi și

Anchetatorii au căutat răspunsuri în casa poliţistului acuzat de pedofilie. Au fost percheziţii de amploare în apartamentul său. 

Aproximativ o oră durat percheziţiile în casa agentului din Măgurele. Ofiţerii de la Seviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au căutat probe. Au vrut să afle dacă Eugen Stan deţine materiale de pornografie infantilă sau dacă are poze şi filumelţe cu victimele lui.

A recunoscut deja că a mai agresat copii în trecut, aşă că anchetatorii au încercat să găsească indicii care să îi conducă spre identitatea acestora. De asemenea, există suspiciuni că individul ar fi protejat de cineva din conducerea Poliţiei.

Vorbim despre dosarul de viol rătăcit, faptă ştiută de colegii lui. Cu toate acestea, bărbatul a fost păstrat în funcţie şi tocmai de aceea anchetatorii au căutat posibile legături cu oameni din MAI care ar fi putut să îl protejeze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Percheziţii de amploare în apartamentul pedofilului polițist