Antena Meniu Search
x

Conductă în flăcări din Perșani, Brașov, oprită abia după două ore

Pericol de explozie într-o localitate din Braşov, după ce conducta care alimenta o casă a luat foc, iar echipa de la Distrigaz a venit să oprească gazul după mai bine de două ore! În acest timp, focul a ars încontinuu, punând în pericol zeci de oameni. Nici măcar pompierii n-au putut interveni.

Vezi și

Pericol de explozie într-o localitate din Braşov, după ce conducta care alimenta o casă a luat foc, iar echipa de la Distrigaz a venit să oprească gazul după mai bine de două ore! În acest timp, focul a ars încontinuu, punând în pericol zeci de oameni. Nici măcar pompierii n-au putut interveni. Nu au avut ce să facă decât să ţină flăcările sub control pentru a nu se extinde şi la vecini, ale căror case se aflau foarte aproape. În deflagraţie, şeful muncitorilor a fost rănit la faţă şi pe mâini.

Incidentul s-a petrecut chiar în mijlocul localităţii Perşani, între Coldea şi Făgăraş. Proprietara casei a chemat o echipă de la o firmă autorizată, să instaleze un contoar pentru gaze. În timpul lucrărilor însă, conducta a luat foc.

În deflagraţie, şeful muncitorilor a fost ars pe faţă şi pe mâini.

Incendiul a fost anunţat imediat la 112, iar o ambulanţă SMURD i-a acordat bărbatului primul ajutor. De urgenţă au ajuns şi pompierii. În schimb, angajaţii firmei de gaze nu au apărut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele două ore de aşteptare, pompierii şi proprietara au sunat fără oprire la Distrigaz. În zadar însă. În tot acest timp, flacăra a ars încontinuu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Conductă în flăcări din Perșani, Brașov, oprită abia după două ore