Antena Meniu Search
x

În zona de munte ninge ca în mijlocul iernii. Peste 100 de familii din judeţul Harghita au rămas fără curent electric

Drumarii au intrat deja în acţiune. Din cauza ninsorii viscolite de pe Transfăgărăşan, oamenii au fost nevoiţi să intervină, mai ales că în unele porţiuni stratul de zăpadă are câţiva centimetri. Nici în Harghita nu e prea bine.

Vezi și

Drumarii au intrat deja în acţiune. Din cauza ninsorii viscolite de pe Transfăgărăşan, oamenii au fost nevoiţi să intervină, mai ales că în unele porţiuni stratul de zăpadă are câţiva centimetri. Nici în Harghita nu e prea bine. A nins, iar vântul a bătut cu atât de multă putere, încât a lăsat fără curent electric peste 100 de familii din câteva sate.  

Dincolo de peisajul care aminteşte de sărbătorile de iarnă, vremea rea a creat deja probleme în câteva sate din Harghita. Zeci de oameni s-au trezit, în această dimineaţă, fără curent din cauza vântului puternic şi a precipitaţiilor. În Pasul Bucin zăpada măsoară deja câţiva centimetri. Iar în Alba a nins chiar şi mai mult.

Ceaţa şi ninsoarea viscolită au pus stăpânire şi pe cel mai spectaculos drum din lume. Pe Transfăgărăşan peisajul seamănă mai degrabă cu unul de decembrie. Cu greu se poate vedea la câţiva metri distanţă. Drumarii au intervenit cu utilaje să cureţe zăpada depusă. 

Meteorologii nu vin cu veşti bune. Va continua să ningă la munte, iar vântul va sufla cu putere. În această noapte sunt aşteptate temperaturi sub pragul îngheţului. Minus 13 grade vor fi la Bâlea Lac, iar la Păltiniş termometrele nu vor arăta mai mult de minus 6 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În zona de munte ninge ca în mijlocul iernii. Peste 100 de familii din judeţul Harghita au rămas fără curent electric