Antena Meniu Search
x

Nopți albe în Vama Veche, cu dans și multă bere

Vama Veche nu are pereche. Şi nici petrecerile care încep şi nu se termină niciodată. Satul de vacanţă este un loc unde timpul se măsoară după cum vor tinerii care au venit aici de la sute şi chiar de la mii de kilometri distanţă.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 10:37

Vezi și

Vama Veche nu are pereche. Şi nici petrecerile care încep şi nu se termină niciodată. Satul de vacanţă este un loc unde timpul se măsoară după cum vor tinerii care au venit aici de la sute şi chiar de la mii de kilometri distanţă. Prieteniile care se leagă la malul mării sunt pentru totdeauna, iar distracţia sparge orice tipar.

Noaptea e zi şi dimineaţa începe după prânz la Vama Veche. În satul vamaioţilor, timpul se măsoară în petreceri, dans şi bere.

Străinii care au fost adoptaţi de găştile de tineri români au deja câteva cuvinte preferate. Sarmale, mici şi cartofi prăjiţi.

Declaraţia de dragoste pentru România vine la pachet cu un joc în care se prind tineri de toate naţionalităţile, dar rezistă cine poate.

Pauzele se iau doar când mirosul de grătar e mai puternic decât orice hit. Surpriza din pachetul adus de acasă uneşte definitiv gaşca de prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Nopți albe în Vama Veche, cu dans și multă bere