Antena Meniu Search
x

Petrolul - Steaua 0-0! Jucătorii s-au luat la bătaie după fluierul de final

Derby-ul dintre Petrolul şi Steaua a început într-un nor de fum, cu zeci de suporteri în cătuşe şi s-a terminat cu un meci de box între jucători.

Vezi și

 Derby-ul dintre Petrolul şi Steaua a început într-un nor de fum, cu zeci de suporteri în cătuşe şi s-a terminat cu un meci de box între jucători. Steliştii au încins o horă după fluierul final, iar rivalii învinşi au sărit la bătaie. Şi-au împărţit pumni câteva minute, iar arbitrul a împărţit cartonaşe.

S-au încins spiritele la Ploieşti înainte ca arbitrul să fluiere pentru prima dată. Suporterii ploieşteni i-au atacat pe jandarmi, înainte de să intre pe stadion. Peste o sută de suporteri au transformat centrul oraşului într-un câmp de luptă.

Unul dintre ei a ajuns la secţia de poliţie după ce a fost găsit pe acoperişul stadionului cu doi saci de petarde şi fumigene. Vroia să le arunce în timpul meciului, dar nu a mai apucat.

Dar a primit la schimb o pereche de cătuşe. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ce n-a reuşit el au făcut colegii săi de galerie. Petroliştii au dezlănţuit iadul pe gazon.

Arbitrul a fost nevoit să oprească meciul până când s-au calmat suporterii. Nu doar meciul dintre suporteri şi jandarmi a fost încins. După 90 de minute jucătorii au fost la egalitate, dar steliştii au încins o horă. Iar asta i-a înfuriat la culme pe rivalii lor, care au sărit la bătaie.

În urma luptei de la finalul meciului mai mulţi jucători au fost accidentaţi. Din fericire nimeni nu a ajuns la spital, dar mai mulţi jucători ploieşteni s-au ales cu cartonaşe roşii şi galbene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Petrolul - Steaua 0-0! Jucătorii s-au luat la bătaie după fluierul de final