Antena Meniu Search
x

Video Prima petrecere de pe litoral, din acest an, a început. Sute de tineri au ieșit, în larg, la bordul unui iaht

La Constanţa, prima petrecere din acest an este pe iaht. O ambarcaţiune uriaşă găzduieşte o petrecere cu sute de tineri care au ieşit în larg să admire apusul.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.04.2021, 19:54

Vezi și
  • Pima petrecere din acest sezon este la bordul unui iaht de lux.
  • Turiștii nu au mai avut răbdare și au ajuns deja la mare, pentru minivacanța de Paște.

Este o atmosferă pe care mulți tineri o așteptau de foarte multă vreme. Sunt turişti care nu au mai avut rabdare. Pentru că vremea este bună, cu temperaturi de 14-15 grade şi soare şi-au început vacanţa. Şi nu oricum, ci la bordul unui catamaran. Iar aici atmosfera e una cu adevărat de vacanţă. Sunt terase generoase, tocmai pentru a se păstra distanţa între mese.

Puntea de sus este complet descoperită. Plimbare pe mare a început la ora 16 şi durează până la ora 21, tocmai pentru ca turiştii să se poată bucura de peisajele spectaculoase de la apus.

Plimbări vor fi şi sâmbătă. Una dimineaţa şi una seara. De la ora 10 dimineaţa tocmai pentru ca turiştii să poata veni şi cu cei mici, pentru care barmanii au pregatit concktailuri doar din fructe proaspete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Prima petrecere de pe litoral, din acest an, a început. Sute de tineri au ieșit, în larg, la bordul unui iaht